Zöldhulladék-Zöldhulladék elszállítás

Zöldhulladék-Zöldhulladék elszállítás Budapest, Pest megye, Fejér megye területén

Zöldhulladék-Zöldhulladék elszállítás
Zöldhulladék-Zöldhulladék elszállítás

Zöldhulladék elszállítás Budapest, Pest megye Fejér megye területén 3600Ft/m3 rakodással. Verhetetlen áron, minőségi szolgáltatás!

Hívjon most: +36703346779

Az elszállítást Budapest, Pest megye és Fejér megye területén közületeknek, önkormányzatoknak, intézményeknek, cégeknek, társasházaknak,  kertészeti vállalkozásoknak, magánszemélyeknek végezzük.

Hívhat bennünket hétvégén és ünnepnap is! Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár a szállítások során! 110% elégedettségi garancia munkánkra. 

Az árak tartalmazzák a rakodást is, amennyiben a szállítandó hulladék mellé lehet állni teherautóval. Távolabbról történő kihordás esetén óradíjat számolunk fel. A megfelelő technikai hátérnek köszönhetően nagy mennyiségű zöldhulladékot tudunk rövid idő alatt kihordani.

Zöldhulladékként az alábbiakat szállítjuk: kerti zöldhulladék, ág, gally, lomb, nyesedék, fűkaszálék, száraz fűhulladék, fatörzs, stb. Géppel összetúrt zöldhulladékot nem szállítunk valamint nagy méretű gyökeret sem. A zöldhulladék elszállítás 15, 19 és 24 m3-es teherautóval történik valamint szükség esetén 8 m3-es utánfutóval tudjuk növelni szállítási kapacításunkat. Az elszállított kerti zöldhulladékot újrahasznosításra, zöldhulladék lerakó telepre szállítjuk. Zöldhulladék szállítási árainkról a zöldhulladék elszállítás árak menüpont alatt tájékozódhat. Több száz elégedett ügyféllel a hátunk mögött kialakítottunk egy törzsvásárlói kedvezményt, amit a későbbi szállításoknál vehet korlátlanul igénybe. Törekszünk ügyfeleinknek minőségi szolgáltatást nyújtani ezért mi tisztességesen tömörítjük a szállítandó zöldhulladékot más vállalkozásokkal ellentétben. Hogyan verik át az ügyfeleket címmel készült írásomat érdemes elolvasni. Mi szükség esetén ágaprítás szolgáltatást is nyújtunk ügyfeleinknek. 

Fontos tudni a zöldhulladékról!

A Főváros területén valamint egyes városokban a kerti hulladék égetése tilos. Amennyiben hulladék égetési bejelentés érkezik a katasztrófavédelmi igazgatóságra, abban az esetben bírságra számíthat az égetést végző állampolgár. Közel 20.000.- ft az alsó határ. Gondolja meg mielőtt a gyufához nyúlna, hogy megéri-e.

Sokan nem is tudják hogy a zöldhulladék szállításához hulladékszállítási és  hulladékgyűjtési engedéllyel kell rendelkeznie a hulladék szállítást végző vállalkozásnak. Az ágaprítási szolgáltatáshoz pedig hulladék előkezelési engedély szükséges. Sok vállalkozás nem rendelkezik ilyen engedéllyel, pedig sok veszélyt rejt, mind a vállalkozás részéről, mind a szállítást megrendelő ügyfél részéről. Az engedély nélkül szállítást végző vállalkozás autóját lefoglalják és nagy összegű bírsággal sújtják. Az alábbi pirossal szedett sorokat érdemes figyelmesen elolvasni.

Ha a zöldhulladék birtokos a zöldhulladékot másnak átadja – a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás keretében történő átadás kivételével -, meg kell győződnie arról, hogy az átvevő az adott hulladék szállítására, közvetítésére, kereskedelmére, illetve kezelésére vonatkozó hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, vagy az adott hulladékgazdálkodási tevékenység végzéséhez szükséges nyilvántartásba vétele megtörtént. Minden hulladék szállító járművön el kell helyezni a hulladékgazdálkodási engedély másolatát, így Ön is tudja ellenőrizni, hogy nem illegális zöld hulladék elszállítóval végezteti a szolgáltatást. Az engedély melléklete tartalmazza a gépjárművek forgalmi rendszámát is. Lépjünk fel a törvénysértő vállalkozások ellen. Nem csak a vállalkozás sérti a hulladékgazdálkodási törvényt, hanem a hulladék birtokosa (Ön, mint megrendelő) is. Ha ilyen vállalkozással találkozik jelezze a környezetvédelmi hatóság felé.

Csökkentsük a környezetünk hulladék terhelését, tegyünk egy élhetőbb jövőért. Fordítsunk nagyobb hangsúlyt a szelektív hulladék gyűjtésre. A sok kicsi sokra megy közmondás itt is igaz. Egyre többen érezzük magunknak a környezettudatos szemléletet és e szerint tevékenykedünk tovább, annál többen fognak csatlakozni hozzá.

Zöldhulladék elszállítás engedélyeink:

  • Nem veszélyes hulladékok országos szállítása és gyűjtése   OKTF-KP/10938-8/2016
  • Nem veszélyes hulladékok országos előkezelése  PE/KTF/41580-5/2016

Elérhetőségünk:

2051 Biatorbágy, Rét utca 7452 hrsz.
tel: +36703346779 vagy 06 70 249 2 249

Kövess bennünket Facebook és Google+ oldalunkon is:

Google Plus oldalunk
Facebook oldalunk

Kérjük értékelje szolgáltatásunkat:

Vélemény írás

Zöldel zöldhulladék elszállítás garancia a minőségi munkavégzésre, bruttó 3600 ft/m3 rakodással