Autómentés Abony

Autómentés Abony

Autómentés Abony
Autómentés Abony

Autója lerobbant, vagy balesetet szenvedett Abonyban? A Csupi Autómentés vállalja autója mentését Abony egész területén és vonzáskörzetében. Mindezt ráadásul rendkívül kedvező áron, hogy Önnek se menjen rá inge, gatyája.

24 órás autómentés Abonyban

A Csupi Autómentő vállalja éjjel-nappal, a hét minden napján a mentést. Akár az éjszaka közepén, akár a nappali csúcsforgalomban is állnak rendelkezésére.

Villámgyors autómentés Abonyban

A Csupi Autómentő diszpécser szolgálatát NON-STOP hívhatja a +36 70 62 62 777-es telefonszámon. A telefonhívást követően 5 percen belül indul is a szakmailag felkészült autómentő kolléga, hogy az Ön segítségére lehessen.

Megbízható autómentés Abonyban

A telefonos egyeztetetteknek megfelelően a Csupi Autómentő Abonyban is megbízhatóan, a megbeszéltek szerint menti ki és szállítja el járművét. Ráadásul mindezt korrekt és reális áron teszi, így hát forduljon hozzájuk nyugodt szívvel és bizalommal bármikor.

Tapasztalt kollégák

A Csupi Autómentő szakmai és emberi felkészültségét jelzi, hogy kollégáik már hosszú évek óta tevékenykednek a szakmában, így szinte már minden fajta helyzettel szembe találták magukat az évek során.

A technikai segítség mellett számíthat megértő segítségükre is, és ha úgy alakul akár az ügyintézésben is segítségére lehetnek, például otthon maradt okiratokért való hazaszállításban.

Mire lesz szüksége?

Telefonos egyeztetés során diszpécser kolléga számára az alábbi információkra lesz szüksége:

  • Mi történt?

  • Hol történt?

  • Jármű típusa, gyártmánya?

  • Váltó típusa (automata, manuális)?

  • A jármű üresben van-e, vagy üresbe tehető-e?

  • Kerék/futómű sérült-e?

  • A jármű hozzáférhető helyen található (mélygarázs, parkoló, fal mellett stb)

  • Hová szükséges szállítani?

  • Telefonos elérhetőség, melyen a sofőr kolléga keresheti

  • Adott esetben írásos megrendelést is kérhetnek: név, cím, forgalmi rendszám, forgalmi engedély szám, jogosítvány szám, személyi igazolvány szám, lakcímkártya szám

Autómentés Abony vonzáskörzetében

Autómentő kollégáink állnak rendelkezésére nem csak Abonyba, de annak vonzáskörzetében is. Amennyiben bajba került, hívja nyugodt szívvel a +36 70 62 62 777-es telefonszámon a Csupi Autómentő diszpécser irodáját és a segítség pár percen belül útnak is indul Önért.

Hívja bizalommal a Csupi Autómentőt a +36 70 62 62 777-as telefonszámon a nap 24 órájában bármikor és autómentő kollégáik nyomban útnak is indulnak, hogy kisegítsék Önt a bajban.