Mesehősök a szobában – Disney párna

Mesehősök a szobában

disney párna
disney párna

A gyermekeknek életük a rajzfilm, a mese és az ezekben a történetekben megjelenő mesehősök. Ezek által a karakterek által a fantázia világa kiszélesedik számukra és ők maguk is átélhetik kedvenc mesehőseik legújabb kalandjait. Éppen ezért is lehet az, hogy gyermekeink előszeretettel zsúfolják tele szobájukat mindenféle mesehősös karakterrel, legyen szó akciófiguráról, vagy azok arcképével ellátott szobai kellékekről.

Mesehősök párnán

Minden gyermek szobájában megtalálható legalább egy, vagy akár több mesehősös párna, ami érthető is, hiszen egyfajta megnyugvást jelenthet gyermekeink számára, hogy kedvenc mesehősük őrzi éppen álmukat, hiszen sötétedést követően mindig előbújnak a gyermekevő szörnyetegek, akik napközben az ágy alatt, vagy a szekrényben rejtőznek ez a szülők vigyázó tekintete elől. Éppen ezért ha esetleg még sincs egyetlen egy mesehősös párna sem gyermekünk szobájában, akkor mindenképp javasolt mihamarabb beszerezni egyet, csupán a biztonság kedvéért is.

Disney mesehősöket a Disney párnákon találhatsz a Disneybazar.com kínálatában!

Mesehősök bögrén

Egyből jól indul a reggel, ha ébredés után a reggeli kakaót, vagy gyümölcsteát egy mesehősös bögréből fogyaszthatja gyermekünk. Ezek általában valamilyen humoros formában jelennek meg, így indítva jobban a kora reggeli hétköznapokat is. Sőt egyre gyakoribb, hogy különleges bögrékkel találkozhatunk, melyek a benne tárolt meleg ital hatására megváltoztatják színűket, vagy akár a rajta látható mintát is. Az ilyen „extra funkció” pedig még inkább feldobhatja a fiatalok reggelét.

Mesehősök tányéron

Bögre mellé dukál a mesehősös tányér, hogy a pirítóst, vajas kenyeret is a kedvenc mesehős oltalma alatt fogyaszthassa el gyermekünk. Az ilyen apróságok alapjaiban képesek meghatározni egy kisgyermek napját és természetesen a szülők éppen ezért meg is tesznek mindent a boldogságukért. Éppen ezért találhatunk ma már rendkívül könnyedén ilyen tányérokat bármelyik boltban, vagy webáruházban, a legkülönbözőbb verziókban.

Mesehősök törölközőn

Az esti lefekvés előtt szintén nem maradhat el a mesehősökkel együtt történő tisztálkodás sem, hogy aztán utána hősköpenyként használva szaladgálhasson gyermekünk fel, s alá a lakásban. Emellett egy mesehősös törölköző a strandon is jó szolgálatot tehet gyermekünknek, hiszen a fiatalok körében ezek a legmenőbb strandkellékek. Egy egyszerű strandtörölközővel talán már ki sem lépnek a házból, mert az egyszerűen nem lehet elég menő és a mesehősös törölköző presztízs kérdés is szinte.

Az jól látható tehát, hogy az egyes mesehősök gyakorlatilag bárhol megjelenhetnek, bármilyen tárgyon, bármilyen formában. Gyermekeink pedig kivétel nélkül odavannak ezekért a karakterekért, így egy-egy mesehősös ajándék, legyen szó párnáról, bögréről, törölközőről bármikor mosolyt csalhat az arcukra.